Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Klezmagic

Zondag 10 september 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Klezmagic ontstond in 2008 in de muziekschool van Amsterdam Noord op initiatief van docent Emirhan Tuga en startte in 2019 als zelfstandige muziekgroep.
De tienkoppige band speelt traditionele klezmer- en balkanmuziek, waarbij instrumentale nummers worden afgewisseld met het zingen van kritische en humorvolle Nederlandse teksten. Klezmagic speelde dit voorjaar onder meer op het hoofdpodium van Rollende Keukens, het Bredewegfestival, Lepeltje Lepeltje en in het voorprogramma van de Amsterdam Klezmer Band in Club Amsterdam Klezmer in Mezrab. In de zomers van 2020 - 2023 toerde de band door Europa.
Klezmagic speelt vrolijke en aanstekelijke muziek die uitnodigt tot dansen en lachen, maar ook ruimte biedt voor gevoelens van verlangen en weemoed.

De band bestaat uit Bart Damstra (cello), Bendert van Dijk (drums), Elsa Lubbers (trompet), Esther Koolstra (altviool/zang), Gijs Stigter (accordeon/zang), Joey Doorten (gitaar/zang), Joosje Holstein (viool/zang), Nick van der Woude (Klarinet), Olivia Jaeggi (basgitaar).


Aanvangstijden

Zondag 10 september 2023: 15.30 uur

15.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie, thee en limonade): € 15,00 (volwassenen), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 7,50 (jongeren tot 18 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda