Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Verhalen uit Buenos Aires

Donderdag 1 juni 2023 | Theater De Mess | Naarden (Gooise Meren)
Voor de voorstelling ‘Verhalen uit Buenos Aires’ van Astori Amsterdam vertaalde zangeres Sterre Konijn, samen met Paula Patricio en Jan Boerstoel de allermooiste Argentijnse liederen naar het Nederlands. Het resultaat is een gepassioneerde voorstelling waarin de vaak ontroerende verhalen uit de Argentijnse muziekcultuur tot leven komen. Liederen van onder meer Astor Piazzolla, Mercedes Sosa en Carlos Gardel voorzien van beeldende Nederlandse teksten, worden afgewisseld met instrumentale klassiekers zoals ‘Adios Nonino’ en ‘Invierno Porteño’.

Astori Amsterdam is een nieuw kwartet, bestaande uit Vincent van Amsterdam (accordeon), Wiesje Nuiver (viool), James Oesi (contrabas) en Sterre Konijn (zang).
Met hun programma ‘Verhalen uit Buenos Aires’ wil dit jonge Amsterdamse ensemble het Nederlandse publiek dichter bij de tango brengen. De bevlogen muzikanten zijn ervan overtuigd dat het verhaal net zo aangrijpend is als de muziek en vertaalden met veel zorg de mooiste Argentijnse liederen naar het Nederlands. Zo wordt ‘Alfonsina y el mar’ van Mercedes Sosa ‘Alfonsina en de zee’ en vertelt ‘Ballade voor een dwaas’ het verhaal ‘Balada para un loco’ van Astor Piazzolla.

“Astori Amsterdam speelt tango’s in het Nederlands, want het verhaal is vaak net zo aangrijpend als de muziek” (Volkskrant).


Aanvangstijden

Donderdag 1 juni 2023: 20:15 uur

20:15.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

18,75 euro.
 

Bezoekersinformatie

Theater De Mess
Adriaan Dortsmanplein 1b
1411 RC Naarden (Noord-Holland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • BalkanLab
  21 april
 • Entre Los Arcos
  26 mei
 • The Klezmer Society
  vanaf 9 juni
 • The Klezmer Society
  vanaf 9 juni
Zet alvast in je agenda