Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jazz in Sittard

Maandag 12 juni 2023 | pitboel theater | Sittard (Sittard-Geleen)
‘Mike Roelofs heeft een uitzonderlijke controle over zijn instrument en is niet gebonden aan één stijl. Hij componeert, arrangeert, initieert, organiseert, produceert, improviseert en is inzetbaar zowel als frontman als begeleider.’

– Jury Glenn Corneille Talent Award, o.a. Bert vd Brink

Mike Roelofs is een veelzijdig musicus, verwikkeld in de constante ontdekkingsreis van zijn eigenheid. In plaats van in hokjes denken, omarmt hij liever het onbekende. Zijn stijl kenmerkt zich als inventief met een vleugje avant garde, waarbij hij, afhankelijk van de setting, graag op zoek gaat naar onconventionele manieren van spelen om zijn verhaal te vertellen. Hierbij betrekt hij, naast de piano, ook andere instrumenten zoals percussie of stem. Roelofs’ verhaal is altijd persoonlijk en dichtbij. Klank, sfeer en improvisatie vormen het drievoudig leidraad in zijn werk.

Roelofs is bekroond met verschillende prijzen waaronder de compositie prijs van de Dutch Jazz Competition tijdens het North Sea Jazz festival 2008 en de Annie MG Schmidt-prijs voor beste theaterlied van 2013. Als pianist is Mike actief door heel Europa en ook daarbuiten. Meer weten over Mike Roelofs? Klik dan hier.

🇱🇺, Sjoerd van Bommel. Drummer / Percussionist.
Sjoerd van Bommel. Drummer / de website Nederlandse band heeft gebruikt gemaakt van zijn diensten in zowel het live circuit als in de theaters met acts als Jango Edwards, Bots, Frederique Spigt, Ro-Theater en Orkater Amsterdam. En natuurlijk z.


Aanvangstijden

Maandag 12 juni 2023: 20.00 uur

20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

7,50.
 

Bezoekersinformatie

pitboel theater
Montgomerystraat 26 Sittard
6135 BW Sittard (Limburg)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda