Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

SamenZingen - Liedjes Huub Oosterhuis

Zaterdag 10 juni 2023 | Vertoeving Het Lam | Aardenburg (Sluis)
bewaar
Op zaterdag 10 juni 2023 houdt SamenZingen een open zangmiddag met de liedteksten van Huub Oosterhuis. De Nederlandse theoloog en dichter overleed op 9 april. Hij werd 89. Oosterhuis publiceerde een groot aantal liederen en gedichten. Ze hadden een grote invloed op de modernistische denkbeelden over liturgie en kerkelijk leven in Nederland.

Je bent van harte welkom in de Vermaning van de Doopsgezinde Gemeente (Weststraat 37, Aardenburg) om mee Oosterhuis’ liederen te zingen. Ben je geen geoefend zanger of heb je nog nooit in een koor gezongen, ook dan ben je welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Kom gewoon langs. Je hoeft je niet op te geven. Na afloop trakteren we op een drankje en is er tijd om na te praten.

De liederen van Oosterhuis worden al jaren in veel kerken gezongen. In sommige kerken worden ze verguisd. Zijn naam is verbonden aan de modernistische tendensen binnen de Nederlandse kerkprovincie na het Tweede Vaticaans Concilie en de daarmee gepaard gaande polarisatie tussen modernisten en behoudsgezinden.


Aanvangstijden

Zaterdag 10 juni 2023: 13.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Vertoeving Het Lam
Weststraat 37
4527 BR Aardenburg (Zeeland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda