Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Sluis

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Sluis
Kunst en Antiekbeurs
Gesponsord
Prachtige beurs in Kerstsfeer. Mooi gevarieerd aanbod.
Uittips van bezoekers over Sluis:
De Afslag
Geweldig lekker eten totdat t dessert kwam. Duur ijs met warme kersen en slagroom(€ 8,25) Alles bij elkaar gegooid in 1 coupe en door de .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Opening KLEIN KOSMOS
Museum Het Belfort Zaterdag 8 november om 14.30 uur wordt de expositie KLEIN KOSMOS geopend. Mooi om te zien dat een nieuwe generatie .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
De Afslag
In het restaurant van de afslag gegeten: biefstuk te lang gebakken en taai, garnituur superslecht en mag de naam salade niet dragen. .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Sluis:
't Sloe
Het natuurgebied ‘t Sloe vormt een groene buffer tussen Borssele en het naastgelegen industriegebied. Struin door de typisch Zeeuwse natuur en geniet van al het leven: van rietvogels tot hazen, kikkers en reeen.
Middelplaten
In het natuurgebied Kwistenburg bij Wolphaartsdijk wordt een vogeleiland aangelegd. Het vogeleiland zorgt ervoor dat kustbroedvogels zoals sterns en kluten hier kunnen broeden. Het kijkscherm dat in het voorjaar gerealiseerd wordt, zal een uniek kijkje bieden in deze kraamkamer!
Inlaag 2005
Kort na de inrichting van Inlaag 2005 hebben zich een groot aantal kustbroedvogel zoals kluten en plevieren in het toen nog kale natuurgebied gevestigd. De grote afwezige is de visdief. Hier wil Natuurmonumenten verandering in brengen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Sluis
 
Meer dagje uit tips in Sluis

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Sluis »