Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Album presentatie Marcel Kapteijn

Zondag 4 juni 2023 | Pop- en Cultuurpodium P3 | Purmerend
Op 4 Juni presenteren Marcel Kapteijn en zijn Raindogs in de theaterzaal van de P3 (De verbeelding) het gloednieuwe album “Wandering Soul”
Het album wordt zowel digitaal als op good old CD uitgebracht en bevat 12 tracks, met als rode draad de nooit aflatende zoektocht van ieder mens naar van alles en nog wat, maar vooral naar zichzelf.
Dit thema keert onder meer terug in het Ennio Morricone-achtige “Once Upon A Town” en de roadtrip tracks “Eyes On The Road” + "Gravel Road” waarbij in het laatste nummer Marcel ook zijn mondharmonica eens laat spreken.
Het melancholieke “Palm Trees” laat horen hoe je soms alleen maar in je dromen kunt ontsnappen naar een betere wereld, hier levert de uit Londen afkomstige Aleonguitar een mooie bijdrage op akoestische six string.
Subtiele strijkers op het inmiddels bekende “River Of Gold” en het pakkende “Wild Wild West (op deze laatste gespeeld door Kristin Weber uit de VS bekend van haar spel bij Cage The Elephant).

Een wonderschone plaat, en een “must have” voor Americana liefhebbers en zang van een van de fijnste zangers van het Westelijk halfrond, Marcel Kapteijn.
Bij de presentatie uiteraard begeleid door zijn trouwe en uiterst getalenteerde “Raindogs”, Sander Schuurman en Nico Dobber.


Aanvangstijden

Zondag 4 juni 2023: 15.00 uur

Open: 14:30 uur
Aanvang: 15:00 uur
Einde: 18:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Voorverkoop: € 17,70
Deurverkoop: € 19,20.
 

Bezoekersinformatie

Pop- en Cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda