Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

HopLive X-ist

Vrijdag 27 oktober 2023 | Proeflokaal Hop | Heiloo
De setlijst van X-ist omvat zowel bekende als minder bekende rockcovers uit verschillende tijdperken. Denk aan tijdloze nummers van artiesten zoals Deep Purple, Fleetwood Mac en Beth Hart. Maar het hoogtepunt is ongetwijfeld de Pink Floyd-set, waarin een groot deel van Roger Waters’ meesterwerk “The Wall” (In the Flesh) wordt uitgevoerd in een meeslepende show van bijna een uur.

De band bestaat uit een getalenteerde groep muzikanten: Lisa, met haar krachtige stem en charismatische aanwezigheid als zangeres; Mark, de meester van de sologitaar en een geweldige zanger; Kas, die de toetsen tot leven brengt met zijn vaardigheden; Ron, de bedreven bassist die ook bijdraagt met zijn zangtalent; en Kees, de ritmische motor achter de band op drums. Alle vijf zijn ze afkomstig uit Alkmaar en omgeving, en de meesten hebben al vele jaren ervaring in het Noord-Hollandse rockcircuit. Nu hebben ze hun thuis gevonden in X-ist, waar ze samen een onvergetelijke muzikale reis creëren die het publiek betovert en meesleept in hun passie voor muziek.


Aanvangstijden

Vrijdag 27 oktober 2023: 21.00 uur

21.00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Proeflokaal Hop
Kennemerstraatweg 215
1851 NA Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda