Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zweimal Blasmusik

Zaterdag 7 oktober 2023 | Kulturhus De Borg | Babberich (Zevenaar)
Isseltaler Musikanten organiseren weer ‘Zweimal Blasmusik’.

Babberich - De Isseltaler Musikanten hebben in Babberich weer een groot blaasmuziekfeest georganiseerd. Op zaterdag 7 oktober 2023 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en Die Salländer. Deze jonge kapel heeft in korte tijd een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met optredens in binnen- en buitenland.

Die Salländer
Zeven liefhebbers van Böhmische Blasmusik hebben elkaar een aantal jaren geleden gevonden en het orkest Die Salländer opgericht. In de kleine bezetting wordt de typisch Böhmische blaasmuziek ten gehore gebracht zoals deze is gecomponeerd door onder andere Ernst Mosch, Franz Watz, Berthold Schick u.s. Allgäu6 en diverse Tsjechische componisten.
Die Salländer spelen een afwisselend programma bomvol met Blasmusik-klassiekers, nieuwe werken en diverse solistische stukken.

Isseltaler Musikanten
De Isseltaler Musikanten uit Rheden zijn organisator van 'Zweimal Blasmusik'. 'Zweimal Blasmusik' is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kan het publiek genieten van blaasmuziek op topniveau, waarbij door Drumfanfare "St. Jan" Babberich wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.


Aanvangstijden

Zaterdag 7 oktober 2023: 19.00 uur

Zweimal Blasmusik’ wordt gehouden op zaterdagavond 7 oktober 2023 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via de website. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 per persoon, in de voorverkoop kosten de kaarten € 10,00.
 

Bezoekersinformatie

Kulturhus De Borg
Babborgaplein 3a
6909 DW Babberich (Gelderland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda