Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The High Kings - Grote Kerk Veere

Zaterdag 7 oktober 2023 | Grote Kerk | Veere
Finbarr, Brian, Paul en Darren staan al ruim tien jaar lang aan de top met hun Ierse folk en ballads. Zodra the High Kings voor het eerst samen muziek maakten, voelden ze magie in de lucht hangen. Hun fanbase is zowel binnen als buiten Ierland enorm.

Ze denderen de hele wereld over, met meer dan 7 studioalbums op zak. The High Kings speelden in uitverkochte zalen in de Benelux en landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Met meer dan 13 instrumenten op zak, spelen deze multi-instrumentalisten met veel passie en energie. Het is dan ook geen verrassing dat ze bekend staan als een fenomenale liveband. De setlist bevat niet alleen eigen nummers, maar de bekende Ierse ballads en traditionele sing-a-longs waar het hele publiek voluit van kan genieten. Hun optredens zijn een onvergetelijke ervaring, vol emotie en energie.

In Ierland zijn ze al jaren de grootste Irish Folk Band en dit is niet zonder reden. Hun debuutplaat werd al meteen bekroond met de titel “Irish Folk Band of the Year” en de vier daaropvolgende albums werden bekroond met platinum in hun thuisland.

In 2023 bestaan The High Kings 15 jaar en dat vieren ze met de release van een nieuw album “The Road Not Taken” in juni en wereldwijde tour. Verwacht een meer dan mooi feest in de Grote Kerk Veere.


Aanvangstijden

Zaterdag 7 oktober 2023: 20.15 uur

20:15.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

28,00.
 

Bezoekersinformatie

Grote Kerk
Oudestraat 26
4351 AV Veere (Zeeland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda