Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Veere

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Veere
Kerstnachtdienst 2018
Gesponsord
https://youtu.be/BFTUuHvCx4M
Uittips van bezoekers over Veere:
Deltapark Neeltje Jans
Wij wilden de Delta Werken bezoeken, De Delta Werken met zijn imposante technische hoogstandjes en niet meer dan dat. Groot was onze .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Deltapark Neeltje Jans
Super dag met de familie gehad! Kinderen hadden het echt naar hun zin. Personeel was erg vriendelijk en het zwemmen met de zeeleeuwen was .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Speelplaats Poppendamme
Ontzettend leuke binnenspeelplaats voor kinderen van 2 t/m 13 jaar. Zeer educatief, verrassend en uniek. Geschikt voor grote groepen, zoals .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Veere:
Neeltje Jans
Op zoek naar kleine visjes die zich aan het wateroppervlak bevinden, laten ze zich loodrecht naar beneden vallen. Maar vaak tevergeefs, 9 van de 10 duiken leveren namelijk niets op. Rond deze tijd komen visdiefjes weer massaal de kustregio’s binnenvallen.
Middelplaten
In het natuurgebied Kwistenburg bij Wolphaartsdijk wordt een vogeleiland aangelegd. Het vogeleiland zorgt ervoor dat kustbroedvogels zoals sterns en kluten hier kunnen broeden. Het kijkscherm dat in het voorjaar gerealiseerd wordt, zal een uniek kijkje bieden in deze kraamkamer!
't Sloe
Het natuurgebied ‘t Sloe vormt een groene buffer tussen Borssele en het naastgelegen industriegebied. Struin door de typisch Zeeuwse natuur en geniet van al het leven: van rietvogels tot hazen, kikkers en reeen.
 
Meer dagje uit tips in Veere

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Veere »