Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Martin van Hees

Zondag 22 oktober 2023 | Doopsgezinde kerk in Alkmaar | Alkmaar
“een Prachtige Wisselwerking Tussen Eigen Composities, Arrangementen En Moderne MUZIEK”

Martin van Hees is een klassiek gitarist en componist. Hij ontving een onderscheiding voor zijn bijdrage aan hedendaagse muziek en werd benoemd als musicus met ‘outstanding musical expression’.

Martin van Hees (Groningen 1990) slaagde in juni 2014 cum laude voor zijn master studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij ontving een onderscheiding voor zijn bijdrage aan hedendaagse muziek en werd benoemd als musicus met ‘outstanding musical expression’. Martin maakt actief deel uit van verscheidene projecten met hedendaagse muziek en kamermuziek.

Martin gaf concerten in India, Thailand, Italië, België, Zwitserland, Griekenland en Nederland waaronder een concert in Het Concertgebouw met de Ligeti Academie. Sinds 2014 werkt Martin samen met hedendaagse componisten waaronder Louis Andriessen en Martijn Padding. Vervolgens nam hij in 2015 zijn debuut Cd ‘Cadence’ op in Engelbert, Groningen. In deze Cd staat muziek uit West-Europa en Zuid-Amerika centraal.

Hij is de gitarist in het hedendaagse muziek ensemble Kluster5. Kluster5 wordt sinds begin 2016 gevolgd door het programma Vrije Geluiden. In 2017 tourt Martin met het Noord Nederlands Toneel, Club Guy&Roni en Asko Schoenberg in de theaterproductie ‘Carrousel’ door Nederland en België.

Verschillende prijzen won Martin tijdens enkele gitaar concoursen waaronder: 2e prijs Northern Guitar Awards, 1e prijs Lions Nationaal.


Aanvangstijden

Zondag 22 oktober 2023: 15.00 uur

15:00 tot 17:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 20.
 

Bezoekersinformatie

Doopsgezinde kerk in Alkmaar
Koningsweg 12
Alkmaar (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda