Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Duo Panman Vermijs met de Goldberg Flamenco Suite

Zondag 18 februari 2024 | Buiksloterkerk | Amsterdam
Het idee voor de Goldberg Flamenco Suite ontstond toen Jur Vermijs de Goldbergvariaties van Bach opnieuw beluisterde. Het viel hem op dat ze subtiele overeenkomsten vertonen met flamenco. Hij maakte er vervolgens arrangementen van voor het Duo Panman Verwijs. In oktober 2023 verscheen het album Goldberg Flamenco Suite.
Duo Panman Vermijs is een inventief gitaarduo, bestaande uit flamencogitarist Jur Vermijs en tangogitarist Tim Panman. Ze leerden elkaar kennen op Codarts, het conservatorium in Rotterdam en ontwikkelden een hechte muzikale band. Samen zoeken zij naar de muzikale verschillen en overeenkomsten tussen Zuid-Amerikaanse muziek, flamenco, jazz en vele andere stijlen.
Jur Vermijs studeerde flamenco gitaar onder grootmeester Paco Peña in Rotterdam, vervolgde zijn studie in Spanje (Córdoba en Sevilla) en ontwikkelde zich tot componist voor flamencogitaar.
Tim Panman specialiseerde zich bij Codarts in tango, flamenco, klassieke muziek en Zuid-Amerikaans folkloristische muziek. Hij trad in vele concertzalen op, van het Concertgebouw (Amsterdam) tot de Xinhai Rehearsal Hall (Guangzhou, China) en de Historische Stadthalle in Wuppertal (Duitsland).

De veelzijdige percussionist Udo Demandt versterkt vandaag het Duo Panman Verwijs. Na een studie Latin perscussie en drums bij Codarts verdiepte hij zich in flamenco en mediterraanse en orientaalse percussie. Hij is een veelgevraagde percussionist en drummer voor artiesten en groepen als Fernando Lameirinhas, Primos del.


Aanvangstijden

Zondag 18 februari 2024: 15.30 uur

Het concert begint om 15.30 uur en duurt (met een pauze) tot ca. 17.15 uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee): € 17,50 (Volwassenen), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 10 (<18 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda