Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Canto Ostinato

Meerdere data, vanaf 20 dec | BIJ ANDREAS | Naarden (Gooise Meren)
Het meest populaire klassieke muziekstuk van Nederland, Canto Ostinato, komt naar je toe najaar! Het wereldwijd optredende pianoduo Scholtes & Janssens brengt een ode aan de componist van dit werk, Simeon ten Holt, die dit jaar 100 jaar oud zou zijn geworden. Canto Ostinato staat bekend om de meditatieve en ontspannen sfeer, maar ook om de spannende uitvoeringen die nooit hetzelfde zijn; de musici - op 2 vleugels - kunnen de meer dan 200 verschillende secties namelijk naar willekeur variëren en herhalen.

Voor wie?
Van jong tot oud, of je nog nooit een klassiek concert hebt bijgewoond, of een doorgewinterde luisteraar bent: Canto Ostinato is geschikt en interessant voor iedereen. Het programma duurt circa 60 minuten en na afloop is er gelegenheid voor koffie, thee of een (kerst)borrel. Je kan actief luisteren, maar ook heerlijk ontspannen, alleen, met vrienden en familie.

De musici
Pianoduo Scholtes & Janssens wordt geroemd om hun betoverende klank en intense en energieke optredens. Ze traden wereldwijd op, van New York tot Japan. Hun debuut in de befaamde Carnegie Hall werd door de Amerikaanse pers geprezen als ‘het hadden net zo goed 25 of 30 vingers kunnen zijn, zo groots en samengesmolten was hun klank.'.


Aanvangstijden

Woensdag 20 december 2023: 19.00 uur
Woensdag 20 december 2023: 21.00 uur

19.00 en 21.00 uur, inloop 30 minuten voor aanvang.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€33,50.
 

Bezoekersinformatie

BIJ ANDREAS
Turfpoortstraat 29
1411 ED Naarden (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda