Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lunchconcert met Femke Hulsman Lisette Carlebur e

Woensdag 6 december 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
Violiste Lisette Carlebur en organist Victor Manuel Baena de la Torre traden eerder op in de Buiksloterkerk als het Duo Sonorous. ‘Sonorous’ (indrukwekkende diepe en volle klank) is een goede omschrijving van de bijzondere combinatie van kerkorgel en viool. Het duo speelde met veel succes in binnen- en buitenland bestaande stukken van barok tot modern en eigen arrangementen.

Vandaag wordt het tweetal aangevuld met Femke Hulsman, mezzosopraan bij de Dutch National Opera Academy. Ze startte haar studie klassieke zang aan het Conservatorium te Amsterdam na eerst in Utrecht een bachelor in psychologie te hebben behaald.

Victor Baena begon zijn orgelstudie in Spanje, vervolgde die in Amsterdam en Hamburg. Hij behaalde belangrijke prijzen en speelt op beroemde instrumenten in binnen- en buitenland. Victor heeft een stevige basis in Amsterdam-Noord als organist van de Nieuwe Augustinuskerk (tot september 2023) en mentor van en leraar op het orgel van de Buiksloterkerk. Hij is ook organist van de Mozes en Aäronkerk aan het Waterlooplein.

Lisette Carlebur begon met vioolspelen op haar vijfde, werd al vroeg herkend als groot talent en ontving vanaf haar dertiende talrijke prijzen. Naast het spelen van talrijke concerten, geeft Lisette onder andere ook les aan de Muziekschool van Amsterdam-Noord.


Aanvangstijden

Woensdag 6 december 2023: 13.00 uur

Het concert begint om 13.00 uur en duurt ongeveer 30 - 40 minuten. De kerk is open vanaf 12.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Wilt u zeker zijn van een plaats? Reserveer dan via de website.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda