Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Griekse zanger-componist Makis Seviloglou

Maandag 4 december 2023 | pitboel theater | Sittard (Sittard-Geleen)
Makis Seviloglou.

Griekse zanger/componist Makis Seviloglou. Na het uitkomen van de nieuwe CD en na een reeks zeer succesvolle theatertournees komen de Griekse zanger/componist Makis Seviloglou en zijn eigen band weer naar Nederland met een geheel nieuw december programma. In de maand December 2023 bieden wij de mogelijkheid om een volledig Grieks concert te programmeren. Heel graag komen wij in contact met u om samen tot een datum te komen. Mijn advies: wees er op tijd bij, gezien de aanvragen die wij nu al binnen krijgen.

Makis speelt naast het repertoire van zijn nieuwe CD ook bekend werk van de door hem geliefde Griekse componisten. Zo verbindt hij zijn eigen muziek met de ritmes uit het Griekse muziekaanbod.

Het spreekt voor zich dat hij wordt gezien als DE vertegenwoordiger van de nieuwe lichting Griekse musici en componisten. Makis is een veelgevraagd componist/zanger en bouzoukispeler en schrijft in opdracht voor veel artiesten, zoals Haris Alexiou, ‘’de Stem van het Griekse lied’’.

Zijn vorige tournees waren erg succesvol en tijdens het merendeel van de concerten in Nederland, Duitsland en België speelde Makis voor uitverkochte zalen. Verwacht wordt dat dit succes in december, 2023 overtroffen wordt, want de belangstelling is heel groot.


Aanvangstijden

Maandag 4 december 2023: 20.00 uur

20.00 uur tot 22.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

entree bedraagt € 15,--.
 

Bezoekersinformatie

pitboel theater
Montgomerystraat 26 Sittard
6135 BW Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda