Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Concert in Kerstsfeer

Zondag 17 december 2023 | Sint Jansbasiliek | Laren
Door naar elkaar om te zien en verbindingen aan te gaan kunnen wij samen een mooie positieve kracht ontwikkelen. Daarom organiseert Ladies In Art een jaarlijks terugkerende ultieme Kerstbeleving. Dit jaar mogen wij in de Sint Jansbasiliek in Laren N-H een prachtig concert met Carel Kraayenhof en het Matangi Quartet presenteren.

Er is hier sprake van een droomcombinatie! Zowel Kraayenhof als Matangi Quartet gelden als musici die hun instrument tot in de finesses beheersen. De fascinerende en veelzijdige bandoneonist Kraayenhof speelde de sterren van de hemel bij het huwelijk van Willem Alexander en Máxima. Het prachtige ‘Adios Nonino’ van Piazzolla was een ontroerende kennismaking met onze huidige Koningin. Kraayenhof is al vele jaren de internationale ster van de Argentijnse tango. Met zijn grote kennis van de Argentijnse muziek en zijn fraaie spel weet hij wereldwijd elk publiek te betoveren. Het Matangi Quartet is in drieëntwintig jaar uitgegroeid tot een van de meest prominente en veelzijdige ensembles in het Nederlandse muzieklandschap en op internationale podia.

De vier musici zijn stuk voor stuk zelfstandig en eigenzinnig. Wat ze bindt is een tomeloze creatieve nieuwsgierigheid. Carel en het Matangi spelen o.a. Werken van: Bach, Beethoven, Schubert, Piazolla en Morricone. De baten van het concert worden geschonken aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.


Aanvangstijden

Zondag 17 december 2023: 20:00 uur

aanvang concert 20:00 uur einde concert 21:30 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

ticketprijs: 45 euro.
 

Bezoekersinformatie

Sint Jansbasiliek
Brink 33
1251 KT Laren (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda