Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Glauque - Poppodium Volt Sittard-Geleen

Zaterdag 18 mei 2024 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
De stad Namen, bekend om haar rust en haar "Belgische" jovialiteit, is het speelterrein van één van de meest intrigerende groepen van het moment. Het territorium van Glauque wordt afgebakend op de kaart van de hedendaagse muziek door haar sterke identiteit. De band staat open voor elektronische experimenten, wijzigt het DNA van de hiphop en laat de codes van het Franse chanson ontploffen.

De vijf jongens, die aan het hoofd staan van hun eigen label Ecluse, bevrijden zich van de codes om de waarden van een andere, echt radicale, esthetiek te verdedigen. In lijn met haar standpunten en overtuigd van de degelijkheid van haar aanpak, steunt de groep op vakmanschap, individuele vaardigheden en een onfeilbare teamgeest. Die totaal controle over de productie wordt vandaag werkelijkheid door penseelstreken op de hoes van een eerste E.P, wars van enige toegeving. Het object, 'Glauque' genaamd, beschrijft in vijf essentiële stukken de ontstaansgeschiedenis van het project.

Bij Glauque is het creatieve proces hyperinstinctief. Ze hebben allen een eigen gevoeligheid, invloed en esthetiek. Deze continue stroom van nieuwe ideeën schetst de contouren van een vrije, hybride en totaal ongecompliceerde muziek. Als off-road groep en off-categorie collectief beweegt Glauque zich tussen algoritmen en news feeds om haar eigen waarheden te bepalen. De band speelt, geworteld in het hart van een hyper verbonden samenleving, op de dubbele betekenis van haar.


Aanvangstijden

Zaterdag 18 mei 2024: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

17,50.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda