Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vlaamse Dames Zingen Boudewijn De Groot

Zaterdag 23 maart 2024 | Cultuurkoepel Heiloo | Heiloo
Met goedkeuring van de Meester zelf, vertolken drie Vlaamse zangeressen, Els Dottermans, Andrea Croonenberghs en Barbara Dex, het werk van Boudewijn de Groot. Het enige Nederlandse tintje in deze show is de zoon van de man waar het allemaal om draait namelijk Marcel de Groot.
Één van de grootste artiesten van de Lage Landen. Zijn repertoire is even uitgebreid als gevarieerd. Protestsongs, poëzie, verhalen, liefdesliedjes, beschouwingen, chansons … Weinigen kunnen een lied, een combinatie van muziek en tekst, zo mooi tot een geheel vormen als Boudewijn de Groot. Maar de Vlaamse dames brengen met goedkeuring van de Meester zelf een prachtige vertolking.
De verrassende keuze en eigenzinnige invulling maken dit programma bijzonder en verheffen het boven louter een overzicht. Met de prachtige teksten van Boudewijn zelf, maar ook met die van Lennaert Nijgh, Herman Pieter de Boer en Freek de Jonge. Akoestische nummers, stevige nederpop en heerlijk rockende nummers wisselen elkaar af. De dames vertoeven bovendien in uitstekend gezelschap want niemand minder dan Marcel de Groot begeleidt de zangeressen op gitaar. Drie unieke stemmen, drie unieke interpretaties. Kom genieten van het prachtige oeuvre van Boudewijn de Groot.


Aanvangstijden

Zaterdag 23 maart 2024: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree € 30,-
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg, 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda