Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Soloconcert pianiste Klára Würtz

Zondag 25 februari 2024 | Gemeentehuis Bloemendaal | Overveen (Bloemendaal)
Op zondag 25 februari treedt pianiste Klára Würtz op in het Gemeentehuis van Bloemendaal. De in Boedapest geboren pianiste behoeft nauwelijks introductie. Haar debuut in de Carnegie Hall te New York in 2003 was de opmaat voor een buitengewone carrière die haar voerde langs de grote concertzalen van de wereld. Klára Würtz gaf recitals en trad op als solist in pianoconcerten o.a. Met het Boston Symphony Orchestra o.l.v. Bernard Haitink. Ook als kamermusicus is ze heel actief. Ze maakt deel uit van Klaviertrio Amsterdam en ze speelde samen met violisten als Janine Jansen en Dmitri Makhtin. Klára Würtz heeft meer dan 30 cd’s opgenomen. Tijdens haar solorecital op 25 februari speelt zij werken Wolfgang Amadeus Mozart (Fantasie in c klein, kv 475 en Pianosonate in C klein KV 457 ), Johann Sebastian Bach (Partita nr. 1 in Bes groot, BWV 825) en Franz Schubert (Pianosonate in Bes, D 960).


Aanvangstijden

Zondag 25 februari 2024: 11.00 uur

Het concert begint om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur) en duurt tot ongeveer 12.45 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Een kaart kost € 24,-. Jongeren tot 26 jaar betalen €12,-. Kaarten zijn op de dag van het concert te koop aan de zaal (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en het station Overveen ligt op loopafstand.
 

Bezoekersinformatie

Gemeentehuis Bloemendaal
Bloemendaalseweg 158
2051 GJ Overveen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda