Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Concert door Americana muzikant Timo de Jong

Zondag 28 april 2024 | Cultuurpodium Dorpskerk Huizum | Leeuwarden
Popfabryk is een productiehuis voor Friese popcultuur. Projecten die zij draaien zijn o.a. De Friese Vinyl Club en de Tsjerketour.
De Friese Vinyl Club zet goede Friese acts op de plaat en geeft ze zo een fikse steun in de rug. De Friese Vinyl Club is een initiatief van Popfabryk, Friesland Pop, Neushoorn en Deep Grooves. Er worden per jaar vier Friese acts uitgenodigd voor de Friese Vinyl Club.
De Tsjerketour komt tot stand als een samenwerking tussen Popfabryk en Stichting Alde Fryske Tsjerken. Samen met de Stichting Alde Fryske Tsjerken is de intentie uitgesproken om jaarlijks met een kleine, bij de locaties passende producties een Tsjerketour te doen.
In 2023 tourde DINA met het album medisyn langs de Friese kerken en in 2024 gaat Timo de Jong de Tsjerketour doen. Timo brengt de muziek van de Tsjerketour uit op vinyl, i.s.m. De Friese Vinyl Club. De release shows van de Friese Vinyl Club worden geproduceerd door Neushoorn. Dit keer wordt het in onze Dorpskerk Huizum gedaan.
Timo de Jong maakt country- , folk en rock ’n rollmuziek, geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Hij trad al meer dan zeshonderd keer op, waaronder twee keer Eurosonic Noorderslag en drie tours door Engeland.
Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.


Aanvangstijden

Zondag 28 april 2024: 15.30 uur

Aanvang om 15:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegangsprijs is € 10,00. Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden gereserveerd via het Ticketkantoor. Zie hiervoor op de landingspagina / website.
Bij de kerk is weinig parkeerruimte. Bezoekers kunnen - op korte loopafstand en gratis - parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).
 

Bezoekersinformatie

Cultuurpodium Dorpskerk Huizum
Huizum Dorp 67
8934 BS Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Concert Zanger-Pianist Roon Staal te ...
  Sfeervol Concert Zanger-Pianist Roon Staal te Boksum .. »
  vanaf 2 mei
 • Neushoorn
  De plek voor popcultuur in het hartje van Leeuwarden. .. »
 • Poppodium Bolwerk
  Muziekpodium voor hedendaagse muziek. Het podium draait al meer dan 40 jaar mee. .. »
Zet alvast in je agenda