Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Entre Los Arcos

Zondag 26 mei 2024 | Buiksloterkerk | Amsterdam
De Amsterdamse muziekgroep Entre Los Arcos werd in 2019 opgericht door flamenco-gitarist Bart van Uden en drummer en percussionist Jaco Benders. Bart studeerde klassiek gitaar in Zwolle en flamenco aan het conservatorium van Amsterdam bij Eric Vaarzon Morel. Hij rondde in 2008 zijn studie af bij Paco Peña en Ricardo Mendeville in Rotterdam.
Jaco begon ooit zijn muzikale loopbaan als jeugdige trommelaar bij een tamboerkorps en ontwikkelde zich tot volleerde speler en leraar van West-Afrikaanse djembé-muziek en ritmes. Een bassist, Elias General, en zangeres Monica Barraza Madariaga, beiden afkomstig uit Chili, maakten vervolgens de groep compleet.
Vandaag is bovendien Jina Sumedi (accordeon) te gast. Ze is een veelzijdig muzikant, arrangeur en componist van onder andere muziek voor film en theater. Geïnspireerd door een veelheid aan muzikale tradities heeft ze concerten gegeven van Amsterdam tot Indonesië, Brazilië, Ghana, Korea en onder andere Spanje.

Entre Los Arcos ontleent zijn naam aan de oefenruimte op het adres Tussen de Bogen onder het spoor ten westen van het Centraal Station. Daar ontstond dit eigen levendige, warme en welluidende ‘world-fusion’ repertoire.

De groep speelt voornamelijk eigen composities, maar daarnaast ook bewerkte stukken uit de flamenco-traditie en het Latin-genre, waaronder Venezolaanse wals, Argentijnse tango en Cubaanse rumba.


Aanvangstijden

Zondag 26 mei 2024: 15:30 uur

Het concert begint om 15.30 uur en duurt tot ca. 17.15 uur (met een pauze). De kerk is open vanaf 15.00 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): €15,00 (Volwassenen), € 12,50 (Vrienden Buiksloterkerk), €7,50 (<18 jaar). Kaarten zijn te koop via de website.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Aromapiano
  Geniet van de oase van piano- en geurcomposities in de prachtige Keizersgrachtkerk. .. »
  23 juni
 • AFAS Live
  Muziekpodium waar je een onvergetelijke avond uit beleeft. .. »
 • The Waterhole
  Live music bar op het Leidseplein in Amsterdam. Met iedere dag live muziek. .. »
Uitgelicht
Hembrug Museum
Museum in Zaandam
Bosco Jazz & Pop Orchestra - Featuring Johnny Rose
Voorstelling, 8 september in Heiloo
Stadskweektuin
Attractie in Haarlem