Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ogham - The Road to Killin Natuurtheater Zeddam

Vrijdag 21 juni 2024 | Natuurtheater Zeddam | Zeddam (Montferland)
Jij gaat toch ook mee? Op reis met Ogham in de gloednieuwe voorstelling The Road to Killin. Een bevlogen en ontroerende voorstelling op vrijdagavond 21 juni om 20.00 uur in Natuurtheater Zeddam. De muzikanten dagen elkaar nog meer uit. Ze spelen nieuwe jigs en reels en zingen ontroerende krachtige ballads en heerlijke Keltische up tempo songs. Ogham: “Eerlijk gezegd, verbazen we ons nog regelmatig! Waarom raken de mensen toch zo ontroerd als ze ons horen spelen? Dat is de gevoelige snaar! Die raken we, waar we ook komen. Daarnaast bieden we een sterke afwisseling met feestnummers én een goed verhaal.” Ogham - The Road to Killin!
Na hun zeer succesvolle jubileumtour “40 jaar Ogham, a celtic party” gaan we dit keer mee op reis in de gloednieuwe voorstelling The Road Killin. De liederen worden omlijst met de verhalen die de band in de afgelopen tijd heeft meegemaakt. Ze geven een inkijkje in de band, ieder laat zichzelf zien en horen. Met elkaar vertellen ze over de eigen avonturen en hoe de band in de jaren is gevormd. Een bevlogen voorstelling ontroerend, hilarisch en een heerlijke reis soms met wat omwegen naar Killin. Ogham 40 jaar
Ogham is 40 jaar! Daar zie je niks van want springlevend bestormt Ogham nog steeds podia in binnen en buitenland. Logisch na een verjongingskuur in de bezetting. Nieuwste aanwinst is Bart van de Put, gerenommeerd drummer, die de band van nieuwe dynamiek de website maakt een keuze uit het beste van de afgelopen veertig jaar.


Aanvangstijden

Vrijdag 21 juni 2024: 20.00 uur

Een bevlogen en ontroerende voorstelling op vrijdagavond 21 juni om 20.00 uur in Natuurtheater Zeddam.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De entree is 15,= euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via website Natuurtheater Zeddam of aan de kassa voorafgaande aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk. Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. Dit wordt dan op facebook en de website daags van te voren bekend gemaakt.
 

Bezoekersinformatie

Natuurtheater Zeddam
Natuurtheater Zeddam Gildepad 2 Zeddam
7038 CL Zeddam (Gelderland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Kasteelconcert Phion op Rosendael
  Hoe gaan kaas en componisten samen? .. »
  vanaf 16 juni
 • Koppelkerk - vrijplaats voor kunst & ...
  Dé plek voor kunst en cultuur in het pittoreske boekenstadje Bredevoort. .. »
 • Fadoconcert kasteel Doornenburg door ...
  Heerlijke muzikaal-emotionele fado belevenis! .. »
  20 juni
Uitgelicht