Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Montferland

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Montferland
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Montferland:
Onverwacht mooi
Een wandeling van ongeveer anderhalf uur vanaf de waterplas de Nevelhorst langs de voetbalvelden naar Lankhorst bos. Water, ruisend riet, .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Ontzettend mooi natuurgebied
Natuurgebied De Nevelhorst is een bewaard gebleven enclave bos (het Baerlebos) in een verder vrij open agrarisch landschap. Doordat het .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Kasteel Huis Bergh
Een prachtig uniek kasteel in een prachtig stadje, waar je heel veel cultuur kunt snuiven. Prachtig gelegen vlak bij de Duitse grens. .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Montferland:
Bergherbos
Snuif de frisse boslucht op en geniet van vergezichten in het Bergherbos, gelegen ten zuidwesten van Doetinchem. Het Bergherbos is omzoomd door biologische akkers en lieflijke dorpjes en ligt op een stuwwal, waardoor je het al van veraf ziet liggen.
De Bijvanck
Uit de inspecties van de laanbomen langs de weg naar de Bijvanck bij Beek is gebleken dat de vitaliteit van deze bomen het afgelopen jaar sterk achteruit is gegaan. Het gebruikelijke onderhoud aan de bomen zal onvoldoende zijn om een veilige situatie te garanderen.
Montferland
Maak een echte boswandeling afgewisseld met mooie uitzichten over glooiende akkers in het Bergherbos in Stokkum ten zuiden van Doetinchem. De wandelroute begint en eindigt bij het sprookjesachtig restaurant ’t Peeske aan de rand van het bos. De route van 7 km is in te korten tot 4 km.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Montferland
 
Meer dagje uit tips in Montferland

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Montferland »