Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NosTres Caribische muziek op zwoele zomerse avond

Vrijdag 12 juli 2024 | Natuurtheater Zeddam | Zeddam (Montferland)
Wie wil dit niet? In het Natuurtheater Zeddam ben je aan het juiste adres op vrijdagavond 12 juli 20.00 uur met NosTres. Live spelen is hun passie en met hun enthousiasme krijgen ze iedereen aan het dansen. Zin in een avondje swingen op Latin muziek? NosTres is een band voor jong en oud. Omdat het een semi-akoestische band is, is hun muziek niet oorverdovend. Het is zowel fijn om naar hun muziek te luisteren als erop te dansen. Over NosTres
NosTres Latin band is in 2013 begonnen als trio, vandaar de naam NosTres (wij drieën). De roots van NosTres liggen in de Caribiën, geboren en getogen op de Nederlandse Antillen en Venezuela. Ze gaan inmiddels richting 100 optredens. In hun eigen nummers mengen zij traditionele ritmes en ongebruikelijke gitaarstrums tot swingende Grooves waarbij je niet kan blijven stilstaan. De meerstemmige zang maakt het geheel betoverend. De ongepolijste rauwe authentieke geluiden van instrumenten zonder opsmuk die NosTres gebruikt klinken verfrissend en origineel. De muziek
NosTres speelt akoestisch, voornamelijk eigen nummers met een aantal covers. De covers zijn van o.a. Bueno Vista Social Club, Bob Marley, Celia Creuz en Manu Chao. Het volume van de muziek wordt bepaald door de percussie, zo creëren ze een ontspannen sfeer. Ze nemen je mee op reis naar zonnige oorden en relaxte strandtentjes zogenaamde Chiringuitos. Door de meerstemmige Spaanstalige zang in combinatie met de sobere bezetting klinken ze als traditioneel.


Aanvangstijden

Vrijdag 12 juli 2024: 20.00 uur

In het Natuurtheater Zeddam ben je aan het juiste adres op vrijdagavond 12 juli 20.00 uur met NosTres.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaartverkoop
De entree is 10,= euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website of aan de kassa voorafgaande aan de voorstelling.
Pinnen is ter plaatse mogelijk. Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. Dit wordt dan op facebook en de website daags van te voren bekend gemaakt.
 

Bezoekersinformatie

Natuurtheater Zeddam
Natuurtheater Gildepad 2 Zeddam
7038 CL Zeddam (Gelderland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Ogham - The Road to Killin Natuurthea...
  Op reis met Ogham in de nieuwe, bevlogen en ontroerende voorstelling The Road to Killin! .. »
  21 juni
 • Robin Borneman in De Brauerij
  Optreden in Leuth .. »
  23 juni
 • Koppelkerk - vrijplaats voor kunst & ...
  Dé plek voor kunst en cultuur in het pittoreske boekenstadje Bredevoort. .. »
Uitgelicht