Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Familieconcert pianoduo Beth & Flo

Zondag 30 juni 2024 | Gemeentehuis Bloemendaal | Overveen (Bloemendaal)
Beth & Flo geven een verrassend concert, met humor, interactie en geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 4 jaar. Beth & Flo zijn twee bijzondere pianistes. Vrolijk en soms een beetje gek. Ze racen over de toetsen met twintig vingers tegelijk, maar spelen ook mooi zacht en dromerig. Ze zijn ontzettend goede vriendinnen van elkaar, maar hebben ook regelmatig ruzie. Dat geeft niks, want tijdens het ruziemaken spelen ze gewoon door (en hoe dat op de piano klinkt, kun je in dit concert horen). Verder houdt Flo ervan op de piano om dierengeluiden na te doen, liefst gevaarlijke, keihard brullende, en houdt Beth erg van zingen en van bellenblaas. Met delen uit het Carnaval des Animaux van Saint-Saëns en muziek van o.a. Ruben Naeff, Debussy, Mozart en Gershwin is dit concert van Beth & Flo een pianofeest voor iedereen!
Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden beiden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Ze staan erom bekend de grenzen van het klassieke concert te verleggen. In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. Naast de concerten die zij geven, touren ze met een cabaretvoorstelling (natuurlijk bomvol klassieke muziek) door de theaters.


Aanvangstijden

Zondag 30 juni 2024: 11:00 uur

Het concert begint om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur. Het vindt plaats in het gemeentehuis van Bloemendaal, Bloemendaalseweg 158 in Overveen. De zaal gaat om 10.30 uur open. Voorafgaand aan het concert wordt er koffie, thee en limonade geschonken (bij de prijs inbegrepen). Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig en het gemeentehuis ligt op loopafstand van station Overveen.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Volwassenen betalen € 12,- en kinderen € 6,-. Kaarten zijn online te koop en op de dag van het concert ook aan de zaal (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen.
 

Bezoekersinformatie

Gemeentehuis Bloemendaal
Bloemendaalseweg 158
2051 GJ Overveen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • The New American Voices
  The choir of celebrated American composer Z. Randall Stroope present a scintillating programme of a .. »
  t/m 18 juni
 • Drop me off in Haarlem - Miss Meredith
  Dit is een concert in de serie ‘Drop me off in Haarlem’. .. »
  1 juli
 • “Frereli joli - klanken uit het vogel...
  Vocaal Ensemble Commovente zingt klassieke koormuziek – klanken uit het vogelrijk. .. »
  22 juni
Uitgelicht
Onder de Linden
Theater in Middenbeemster
Museum Kaap Skil
Museum in Oudeschild