Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Chamber9 presenteer de nieuwste CD

Zondag 3 november 2024 | Buiksloterkerk | Amsterdam
Muziekensemble Chamber9 bestaat sinds 2019. De eerste CD opname (2020), een dubbel-CD gewijd aan muziek van Ellington/Strayhorn, leidde tot een reeks succesvolle concerten in Nederland en Duitsland. De virtuoze en warme klanken en de elegante combinatie van strijkinstrumenten met zang en jazzritmes bleek een breed publiek te kunnen boeien Chamber9 bestaat uit 9 musici: Sanna van Vliet (zang), Axel Hagen (jazzgitaar met stalen snaren), Michael Arlt (jazzgitaar), Thomas W. Andersen (basgitaar), Joan Terol Amigo (drums/percussie), Víctor Flores (viool), Ángela Moya (viool), Kardelen Buruk (altviool), Cèlia Torres (cello). Axel Hagen is de muzikale leider van deze groep, waarin zijn jarenlange ervaringen als Jazzmusicus en -arrangeur en de liefde voor klassieke kamermuziek samenkomen. Chamber9 speelt eigen composities, jazz originals en unieke standards op een heel individuele, eigentijdse manier. De musici behoren tot een groep van jazzmusici met jaren ervaring in de Europese muziek scene, Jazz en klassiek, en hebben allen een indrukwekkende CV met talloze opnames en projecten met internationale musici, waaronder Lee Konitz, Chuck Israels, Portinho, Metropole orkest, Eudora Quartet en het Ciconia ensemble. In november 2023 heeft Chamber9 nieuw materiaal opgenomen met als resultaat de CD die vandaag wordt gepresenteerd. Het ensemble weet door een gevarieerd en uitgebalanceerd repertoire het publiek een gevoel van ontspanning en verwend worden te geven.


Aanvangstijden

Zondag 3 november 2024: 15.30 uur

Het concert begint om 15.30 en duurt tot ca. 17.15 (met een pauze).
Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een drankje.
De kerk is open vanaf 15.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie, thee en limonade): €17,50 (Normaal), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk), €10,00 (<18 jaar). Kaarten zijn te koop via de website.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10, 1034vz Amsterdam-noord
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Aromapiano
  Geniet van de oase van piano- en geurcomposities in de prachtige Keizersgrachtkerk. .. »
  23 juni
 • The Waterhole
  Live music bar op het Leidseplein in Amsterdam. Met iedere dag live muziek. .. »
 • De Schutse
  The Armed Man van Karl Jenkins Mis van de vrede .. »
Uitgelicht