Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Housequake

Zaterdag 11 maart 2023 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
bewaar
Housequake 20 Years Tour – Volt Sittard
housequake – het DJ-duo bestaande uit de legendes Roog en Erick E – viert in 2023 zijn twintigjarig bestaan! Dit heugelijke feit wordt gevierd met een poppodium tour en daarbij mag housestad Sittard natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 11 maart dompelen ze poppodium Volt om tot dé housetempel van Limburg en daar kan jij bij zijn!

Erick E en Roog hebben voor de doorgewinterde houseliefhebber geen introductie nodig, maar voor de nieuwkomers in de scene beginnen we met plezier bij het begin. Beide DJ’s zijn al sinds de jaren ’90 actief en sindsdien een van dé vaste waarden van de Nederlandse housescene. Waar Erick E bekend werd als een van de residents van de legendarische RoXY in Amsterdam, maakte Roog furore met zijn soulful house sounds (mede dankzij een hit die hij samen met zijn broer produceerde: Hardsoul – Back Together).

Twintig jaar geleden bundelen de DJ’s hun krachten in het gelegenheidsduo Housequake. Gewapend met unieke dance floor weapons, mash-ups, eigen producties en live acapella’s zetten ze een unieke act neer die ze in heel het land op alle grote podia bracht. Van Sensation White tot Solar Weekend, van Dance Valley tot een uitverkocht Kurhaus: Housequake maakt het waar. Toen menig auto nog van een CD-wisselaar voorzien was, hoorde je overal in het land bij de stoplichten hoe HouseQuake verzamelalbums uit de speakers knalden.


Aanvangstijden

Zaterdag 11 maart 2023: 22.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

17,50euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Dance event

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda