Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Amber Broos

Zaterdag 7 oktober 2023 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Amper twintig jaar oud is ze, maar nu al één van de snelst groeiende namen uit de scene. De Belgische Amber Broos draait een unieke stijl van house, club en techno, aangepast op de wensen van haar publiek.

De oplettende luisteraar kent haar als presentatrice van UNTZ op Studio Brussel, óf van haar vaste maandelijkse radioshow op One World Radio (Tomorrowland). Daarnaast draait ze dit jaar op de mainstage van Tomorrowland & Tomorrowland Winter en is ze geboekt door Rock Werchter, Puppelpop, Thuishaven en Ibiza’s bekendste outdoor club Ushuaïa.

Niet voor niets wordt Amber Broos nu al in één adem genoemd met de grootste vrouwelijke deejays ter wereld en is ze één van de talenten die onder de vlag van Tomorrowland in no time zal uitgroeien tot één van de bekendste DJ’s ter wereld.

Amber Broos doet poppodium VOLT aan op 7 oktober met haar unieke sound, geflankeerd door een all female support line-up, bestaande uit DJORA, Ilona Blom en Vera Wave.


Aanvangstijden

Zaterdag 7 oktober 2023: 22.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

17,50euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Dance event

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda