Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

De Silent Muziekbingo

Dinsdag 19 september 2023 | De Drie Gezusters | Groningen
Vergeet alles wat je weet over traditionele bingosessies, want de Silent Muziekbingo is een sensationeel terrasevenement die de stad in vuur en vlam zal zetten!

Dit energieke en spraakmakende feest zal plaatsvinden op het terras van de beroemde Drie Gezusters. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze vrolijke happening!

De Silent Muziekbingo is een unieke belevenis waarbij deelnemers via een koptelefoon de muziekbingo spelen. Maar dat is nog niet alles! Deze verrassende show wordt gehost door onze waanzinnige dragqueen Antonia in the Building! Samen met de getalenteerde DJ zal Antonia in the Building het terras omtoveren tot een bruisende feestlocatie.

De Silent Muziekbingo biedt veel meer dan alleen maar bingo. Het is een interactieve ervaring waarbij het publiek wordt uitgedaagd om deel te nemen aan verschillende spelopdrachten. Verwacht een avond vol hilariteit, competitie en onvergetelijke momenten. Het entertainment heeft deze avond maar één doel en dat is jou en je vrienden vermaken. De dansvloer zal zeker niet onbenut blijven!
Deze eerste editie van de Silent Muziekbingo in Groningen heeft een tropisch thema, dus haal je meest kleurrijke outfits tevoorschijn en maak je klaar voor een zomerse avond vol exotische vibes.


Aanvangstijden

Dinsdag 19 september 2023: 20:00 uur

20:00 uur - 23:00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

€15,- + €12,50 borg voor de koptelefoon. (exclusief service en transactiekosten).
 

Bezoekersinformatie

De Drie Gezusters
Grote Markt 36
9711 LV Groningen (Groningen)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Thema feest

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda