Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Disco Tropicana

Zaterdag 16 december 2023 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Sittard! Op zaterdag 16 december strijkt de rondtoerende karavaan van Disco Tropicana neer in poppodium VOLT voor een nieuwe editie van hun poppodiumtour.

De oplettende festivalbezoeker kent dit collectief misschien al van hun eigen festivalareas bij Paaspop Festival, Groove Garden, Op Dreef Festival, Dance Valley, of optredens bij Solar Weekend en de Pinkpop-camping. De luisteraar van Sublime, Qmusic en Radio 2 hoort bewust of onbewust de releases van hun label op de radio.

Disco verdient nog een decennium, daar is Disco Tropicana van overtuigd. Daarom brengen zij een frisse mix met het beste van toen en het lekkerste van het heden. Géén standaard disco-avond met alleen maar golden oldies, maar allerlei heerlijke disco-invloeden vanaf de jaren '80 tot nu.

Verwacht de beste discohits, pumpin' funky house, disco-klappers en disco-inspired songs tijdens een gezellige avond waar de funky tracks je om de oren vliegen. Van Purple Disco Machine tot Donna Summer, van Armand van Helden tot Earth Wind & Fire, van Sophie Ellis Bextor tot Mousse T, van Dimitri From Paris tot Jamiroquai. Herkenbaar, maar zeker niet standaard!

Let’s keep the fire burning!

EXTRA EXTRA EXTRA!

Tussen 20.00 en 22.00 ben je ook welkom bij de EP release van LoMaLo met je ticket voor Disco Tropicana, gewoon helemaal gratis! Maak je avondje uit dus onvergetelijk met dit nieuwe talent en support your locals.


Aanvangstijden

Zaterdag 16 december 2023: 22.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

15euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Dance event

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda