Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Nataraj Party

Vrijdag 6 oktober 2023 | Maas | Groningen
Nataraj Goes AFRICA!

Wat fijn dat we weer een feestje mogen bouwen in Huize Maas Groningen. Op veler verzoek doen we nu eens een extra vroege editie zodat je nog helemaal fris het weekend in kan gaan. Om 19u openen we met een workshop African Dance door Afrikadi en Van 20.00u tot middernacht is het dansen op de onweerstaanbare tunes van Ramon en Shanto.

AFRICAN Dance met Afrikadi
join the African Dance workshop by Afrikadi and Enjoy the rhythms of the exiting live percussion. Let's connect together in music and spread our energy!

​Voel de energie van Afrikaanse dans laat je meenemen door de opzwepende beats van de djembé en de doundoun! Issiaga zal je met eenvoudige dansbewegingen uitnodigen in jouw eigen lijf. Geef je over aan het ritme van de muziek en dans er lekker op los. Alles is aanwezig op dit moment, de drukte van alledag kun je volledig van je afschudden. Met onze blote voeten maken we contact met de aarde en we dansen samen verbonden met elkaar. Afrikaanse dans is energie en je hieraan overgeven leidt als vanzelf naar plezier. Geniet van de beweging, geniet van het moment, geniet van het samen doen. Kortom een en al feest

gevolgd door Nataraj PARTY
Met Shanto, Ramon en Closed Eye Vision

​Magie op de dansvloer op de heerlijke tunes van Ramon en Shanto. Ramon beleeft vanavond zijn maiden voyage als dj bij Nataraj. Sinds 2015 is hij onze ambassadeur in Groningen en de laatste jaren timmert hij ook steeds meer als dj aan de weg in Noord Nederland.


Aanvangstijden

Vrijdag 6 oktober 2023: 19.00 uur

18:30u inloop
19:00u Workshop African dance met Afrikadi and live percussie
20:00u Nataraj party tot middernacht.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

workshop + dansfeest: 29,11 euro
Dansfeest: 19,11euro
incl (verplichte) garderobe.
 

Bezoekersinformatie

Maas
Vismarkt 52
9711 KV Groningen (Groningen)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Dance event

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda