Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vergeten Disco 70-80 ook de Nederlandse inbreng

Zaterdag 31 augustus 2024 | Develpaviljoen Zwijndrecht | Zwijndrecht
De 'Vergeten Discoclassics', hoe ik erop kwam. Ik ben Dave uit Dordrecht en ga al jaren naar Discoclassics,70,80,90 ties party's en wat me opviel is dat men bijna op al deze Party's steeds dezelfde Disco Classic hits draaien. Nummers zoals Heaven, de Grease Medley, lady's Night, Relight My Fire, Sexsmachine, trammps disco inferno, september, last night a dj saver my life,think. Terwijl er nog zoveel meer leuke nummers zijn vooral de Nederlandse inbreng van disco hits van de jaren 70 en 80, hoor je zelden. En als men dan bijvoorbeeld Spargo draait is het altijd het nummer You And Me, terwijl deze band zoveel hitjes hadden, andere Nederlandse bands die in de hitparade destijds stonden hoor je ook niet of nauwelijks zoals bv: Time Bandits, Daniel Sahuleka, Chaplin Band,Novo Band,Mai Tai, Cheyenne,Massada, (Massada en Time Bandits treden heden nog steeds op) enz...

Deze Bands, Zangers en Zangeressen horen zeker ook bij ons jeugd sentiment. Dj Djas (John Voll en ik Dave Blans) willen daar verandering inbrengen met onze 'Vergeten Discoclassics Party', want wij vinden dat er nog zat leuke disco hits zijn die zelden of nooit gedraaid worden. En wij zijn zelf erg trots op de Nederlandse inbreng van de Disco hits, en kunnen niet wachten om deze aan jullie te laten horen.

Ook een Spetterend optreden van de Funk / Soul Coverband Juicy (zij spelen o.a covers van Amy Winehouse, James Brown, Joss Stone, Kool & The Gang). Ook is er 100 euro te winnen.


Aanvangstijden

Zaterdag 31 augustus 2024: 21.00 uur

Aanvang:2100 tot 0200,Dj Djas draait de, Vergeten Discoclassics, afgewisseld door de Funk/Soul Coverband Juicy.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

Tickets voor deze avond zijn 15 euro pp,en verkrijgbaar via Dj Djas zijn Website,Beste mensen,de Voorverkoop van de 15 euro per ticket is tot einde juni, daarna gaat 1 Juli de 2e stage in van 17,50 per ticket,en de 3e en laatste stage gaat 1 Augustus in dan zijn de tickets 20 Euro per ticket.
 

Bezoekersinformatie

Develpaviljoen Zwijndrecht
Parklaan 1
3315 ML Zwijndrecht (Zuid-Holland)

Neem contact op
Telefoon: +31636347538
Email: blansdave@yahoo.com.Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Thema feest

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Dino Experience Park - Dinopark en Ju...
  Kom van alles te weten over dinosaurussen in het Dino Park en speel minigolf tussen de dino's in .. »
 • Kabonk
  Kom je spelen in het allergaafste speelpark van Breda? .. »
 • Montmartre Gouda
  Evenement in Gouda .. »
  24 juli
Uitgelicht