Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Zwijndrecht

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Zwijndrecht
Uittips van bezoekers over Zwijndrecht:
Wandelen langs de Oude Maas met zicht op Dordrecht
Het is heerlijk wandelen op het Maaspad in Zwijndrecht langs de Oude Maas met een schilderachtig uitzicht op (historisch) Dordrecht.
2 personen vinden dit leuk
Speeltuin West
Duur valt wel mee... het is meer het taalgebruik van een aantal kinderen wat me tegenhoud....
1 persoon vindt dit leuk
Oudheidkamer De Vergulde Swaen
Bijzonder leuke lokatie, waar we van genoten hebben. Bovenal een heerlijk verblijf in het restaurant, met ouderwetse degelijke bediening, .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Zwijndrecht:
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Zwijndrecht
 
Meer dagje uit tips in Zwijndrecht

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Zwijndrecht »