Wat komt er op je pad

3 april t/m 26 mei 2021 | Inter Art | Emmen
Galerie Beeldbrengers deed een oproep om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar kwamen veel enthousiaste reacties op uit de hele regio. Alle 17 inzendingen zijn eerst te zien geweest bij de galerie in Emmer-Compascuum en ze worden nu tentoongesteld bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen. Het schilderij van Willem Komduur ontbreekt deze keer, Knotwilgen in de polder, want dat is verkocht. Dit schilderij had de publieksprijs gewonnen. Daarvoor in de plaats is er nu een schilderij van Jur Eelsing gekomen. Verder zijn er werken te zien van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder, Casper Vinke, Erwin de Boer, Ineke Stevens, Minie Vos en Janny Oostenbrink.

Er zijn schilderijen, een materieschilderij, digitale kunst en een beschilderde kom te zien. De makers hebben in korte teksten uitgelegd hoe hun werk bij het thema past. Je leest dat de coronatijd invloed heeft gehad, want de kunstenaars schrijven bijna allemaal over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen. Die ontdekkingen kun je doen in de natuur, maar bijvoorbeeld ook bij het opruimen in je eigen huis.

De exposities bij Inter Art worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Elke acht weken wordt een nieuwe expositie samengesteld met werken van amateur- en professionele ‘beeldmakers’ uit de regio.


Aanvangstijden

3 april t/m 26 mei 2021

Inter Art keukens, badkamers en meer is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Maak voor je bezoek wel eerst even een afspraak via info@inter-art. nl.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Inter Art
Oosterbracht 22
7821 CJ Emmen (Drenthe)
Meer informatie »

Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Emmen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
 
Coronavirus (COVID-19) maatregelen op dit moment »