Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Tessa Maagdenberg

11 t/m 29 juli 2021 | Galerie Arti-Shock | Rijswijk
Mijn favoriete ondergrond is behangpapier. Ik onderzoek hoe grote verfstreken gezet in inkt en acrylverf en de industrieel gemaakte patronen van het behangpapier kunnen samensmelten tot authentieke composities met hier en daar een hint van het onderliggende patroon. De juxtapositie tussen de grote stoere streken en het kleinschalige industrieel gemaakte patroon en het zoeken naar een dialoog tussen deze twee is waar het om gaat.

Het proces van het zetten van streken, het wegschilderen en weer terughalen van het patroon fascineert mij enorm en het eindresultaat zou het oog en het brein moeten uitnodigen tot vragen stellen. In het ene werk is een enkele streek genoeg en kan die het verhaal alleen vertellen met alleen hier en daar een terloops stukje patroon en soms is een complexere compositie en een gelaagder beeld nodig om te bereiken wat ik wil zeggen met mijn werk.

Ik werk graag in series en drieluiken. Sommige werken worden weer verwerkt en versneden in mijn collages. Collage maken en schilderen bestaan als kunstbeoefening in mijn atelier naast elkaar en mijns inziens versterken beide disciplines elkaar keer op keer.

In mijn kunstwerken zijn invloeden te vinden van mijn jaren in het buitenland, met name de tijd die ik doorbracht in Azië (Japan en Vietnam) en het Midden-Oosten (Cyprus en Turkije).


Aanvangstijden

11 t/m 29 juli 2021: 00:00 uur

Openingstijden
woensdag t/m vrijdag 13.00 - 17.00 uur
zaterdag 11.00 - 16.00 uur
zondag 14.00 - 17.00 uur
(maandag, dinsdag en feestdagen gesloten).
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282 RD Rijswijk (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda