Tips

Expositie schilderijen van Rolien Schrik

Uitagenda > Tentoonstellingsagenda > Drenthe
15 t/m 26 januari 2022 | Inter Art | Emmen
Van 4 december tot en met 26 januari 2022 zijn de schilderijen van Rolien Schrik te bekijken in de showroom van Inter Art in Emmen.

Rolien Schrik is geboren in Gasselternijveen en woont nu in Valthe. Ze is altijd veel creatief bezig geweest, ook in haar werk als activiteitenbegeleidster. Toen de kinderen het huis uit waren, kreeg ze meer gelegenheid om te schilderen en ging ze zich daarin verder ontwikkelen. Ze is nu aangesloten bij het Kunstkollektief Borger-Odoorn. Ze schildert heel uiteenlopende onderwerpen, natuurlandschappen, bloemen, dieren, portretten en ook abstract werk, net waar haar interesse op dat moment naar uitgaat. Recent schilderde ze bijvoorbeeld een kleurige vaas met bloemen, geïnspireerd door het werk van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. Er is momenteel een tentoonstelling over Frida Kahlo in het Drents museum. In 2017 had Rolien Schrik haar eerste expositie en er volgden daarna nog vele andere.

Meer informatie over haar werk kun je vinden op haar website. Voor wie zich afvraagt waar de naam spavento vandaan komt: spavento is een vertaling van het woord schrik in het Italiaans.

De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. De werkstukken zijn eerder te zien geweest bij Galerie Beeldbrengers. Iedereen is welkom om te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio.


Aanvangstijden

15 t/m 26 januari 2022

Inter Art keukens, badkamers en meer is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Inter Art
Oosterbracht 22
7821 CJ Emmen (Drenthe)
Meer informatie »

Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Schilderkunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Emmen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
 
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »