Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie Just speak

bewaar
Van 3 t/m 20 mei is in het Atrium Den Haag de expositie Just speak! van The Cartoon Movement te zien, die onderdeel uitmaakt van Hague Justice Week en de Haagse Vrijheidsweken.

Cartoon Movemement is  een wereldwijd platform dat meer dan 700 professionele cartoonisten verbindt met de volgende generaties. Aan de hand van een competitie werden studenten uit Den Haag en de rest van de wereld gevraagd naar hun ideeën over hoe gerechtigheid te bereiken tijdens conflicten in hun deel van de wereld. Deze tekeningen werden vervolgens gedeeld met het professionele cartoonistennetwerk van The Cartoon Movement, die de beste, meest inspirerende ideeën kozen en verwerkten tot cartoons die in het Atrium te zien zijn.

Deze expositie is onderdeel van de Hague Justice Week 2022, die plaatsvindt van 30 mei t/m 3 juni. Wereldwijde vrede en gerechtigheid vereisen wereldwijde samenwerking. Tijdens de Hague Justice Week komen actoren van alle niveaus samen proberen ze antwoorden te vinden op mondiale uitdagingen binnen de reikwijdte van justitie.

De Haagse Vrijheidsweken worden elk jaar gehouden in de aanloop naar het Bevrijdingsfestival Den Haag op 5 mei. Tientallen Haagse instellingen, theaters, NGO’s, musea en rondvaartorganisaties stellen elk jaar gezamenlijk een programma samen rond de thema’s vrijheid, WO2, vrede, democratie, rechtsstaat en internationale rechtsorde, zoals deze expositie Just Speak en Indisch Den Haag Contra de Nazi's in het Atrium Den Haag.


Aanvangstijden

3 t/m 20 mei 2022

Maandag:7:00 tot 19:00
Dinsdag:7:00 tot 19:00
Woensdag:7:00 tot 19:00
Donderdag:7:00 tot 21:30
Vrijdag:7:00 tot 19:00
Zaterdag:9:30 tot 17:00
Zondag & Feestdagen: gesloten.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Alle tentoonstellingen in het Atrium Den Haag zijn gratis toegankelijk.
 

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht