Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Boer Boris is jarig

23 april t/m 23 oktober 2022 | Zuiderzeemuseum | Enkhuizen
Boer Boris presenteert vanaf 23 april in het binnenmuseum zijn nieuwste avontuur met een superleuke tentoonstelling voor peuters en kleuters. Je vindt er niet alleen originele aquarellen en schetsen uit de serie, maar ook fijne, échte Boer Boris-activiteiten voor zijn grootste kleine fans!

Maken de kinderen een worteltjestaart of klimmen ze liever op de tractor? Kunnen ze net zo goed zorgen voor de boerderijdieren als Boer Boris? En kunnen zij het bange bootje uit Boer Boris' nieuwe boek van z'n angst afhelpen? Verkleed als Boer Boris, zijn zusje Sam of broertje Berend duiken ze helemaal in dit nieuwste Boer Boris-avontuur. De tentoonstelling maakt onderdeel uit van het 10-jarige jubileumprogramma van Boer Boris. Daarnaast verschijnt er een nieuwe editie die speciaal voor het Zuiderzeemuseum is geschreven: Boer Boris en het bootje.

Let op! Er gelden andere entreeprijzen wanneer je alleen deze tentoonstelling gaat bezoeken: Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar krijgen gratis entree; kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen €4,- per persoon. Volwassenen betalen een tarief van € 7,- per persoon.


Aanvangstijden

23 april t/m 23 oktober 2022
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Zuiderzeemuseum
Wierdijk, 12 - 22
1601 LA Enkhuizen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Kinderen

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda