Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie Panorama Hesjtèk

Panorama Hesjtèk is een echt panorama. Het neemt de bezoeker mee in de stad. Dichtbij en ver weg wisselen elkaar af in een dynamisch decor met verschuivende perspectieven. Het is de plaats waar routes telkens veranderen en de kijker steeds weer opnieuw zijn of haar positie moet bepalen. Het werk Panorama Hesjtek van de Haagse kunstenaar Hanna de Haan is te zien van 4 t/m 29 juli in het Atrium Den Haag.

Dat geldt ook voor de figuren op het panorama zelf, de maker, de passant en de beschouwer. Wie zijn zij? En wie van hen zijn wij zelf?

Bevinden we ons wel in een echte stad? Of is niets wat het lijkt, en is de gesuggereerde ruimte een virtuele wereld, waarin steigers en gebouwen, water en lucht door middel van hashtags of kruisende lijnen met elkaar zijn verbonden?

De bezoeker van Panorama Hesjtèk zoekt zijn eigen plaats in een omgeving die door onrust en drukte wordt gedomineerd. Hanna de Haan laat de bezoeker in de beslotenheid van het panorama de wereld op een andere manier ervaren. De grote vraag die daarbij open blijft, is hoe de kijker zich zelf plaatst ten opzichte van de fysieke en virtuele wereld.


Aanvangstijden

4 t/m 29 juli 2022

Maandag:7:00 tot 19:00
Dinsdag:7:00 tot 19:00
Woensdag:7:00 tot 19:00
Donderdag:7:00 tot 21:30
Vrijdag:7:00 tot 19:00
Zaterdag:9:30 tot 17:00
Zondag & Feestdagen:gesloten.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht