Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Landelijk Atelierweekend Bert Hermans Gouda

Zondag 26 juni 2022 | Bert Hermans Schilderijen | Gouda
Kunstschilder Bert Hermans doet mee aan Landelijk Atelierweekend op 25 en 26 juni 2022.

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt de achtste editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 200 ateliers in heel Nederland deelnemen. Bezoekers krijgen zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars.
Bert Hermans is van de deelnemers. Hij heeft een atelier aan de Vest 69 in Gouda en maakt daar voornamelijk olieverfschilderijen van industrieel en cultureel erfgoed. In het atelier zijn zijn meest recente werken te zien.
Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers uit heel Nederland de kans om binnen te kijken in de werkplaats van een kunstenaar bij hen in de omgeving en zo meer te weten te komen over hun werkwijze en inspiratiebronnen. Bert zal dan ook tijdens het bezoek meer over zijn werk, zijn werkwijze en de achterliggende gedachten vertellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de kunst te kopen, direct bij de kunstenaar. De organisatie van het Atelierweekend is in handen van de Stichting Kunstweek met als voornaamste doel het samenbrengen van kunstliefhebber en kunstenaar.


Aanvangstijden

Zondag 26 juni 2022

25 juni 2022 van 10.00 -17.00 uur en 26 juni 2022 van 10.00 - 17.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Op zaterdag 25 juni is het betaald parkeren in de binnenstad van Gouda waar het atelier zich bevindt. Je kunt dan het beste (gratis) parkeren in de wijk De Korte Akkeren, bijvoorbeeld in de Vorstmanstraat. Vandaar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het atelier. Je komt dan langs de museumhaven van Gouda en steekt het water over bij de Mallegatssluis.
 

Bezoekersinformatie

Bert Hermans Schilderijen
Vest 69
2801 VE Gouda (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Schilderkunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda