Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Willem Komduur Jeanine Liefkens Gerrit van Goor

2 juli t/m 21 augustus 2022 | Galerie Beeldbrengers | Emmer-Compascuum (Emmen)
Willem Komduur is schilder van landschappen van zijn geliefde Drenthe en de prachtige luchten boven Groningen. Hij schildert op een figuratieve manier die neigt naar expressionisme. Vaak zijn het grote werken, met als afwisseling ook wel eens een serie kleine schilderijen van vogels. Willem tekende vanaf zijn jeugd al veel. Hij begon met schilderen toen hij stopte met zijn werk als bouwkundige bij de gemeente Haren.

Jeanine Liefkens schildert ook realistisch. Zij richt zich op planten, dieren en natuur, die minutieus realistisch in olieverf op het doek worden gezet. Met haar fijnschildertechniek gaat ze in de richting van magisch realisme. Ze is lid van de kunstschildersgroep SOUZA.

Gerrit van Goor maakt keramiek en dan vooral mensfiguren. Hij maakt veel gebruik van kleur. Hij vindt het resultaat altijd heel verrassend, zeker bij rakustoken. Hij zegt: “Als ik aan het boetseren ben, denk ik wel eens dat de figuren die ik boetseer, zelf invloed uitoefenen op hoe ze er uit gaan zien”.

De expositie wordt op zaterdag 2 juli om 14.00 uur geopend. De exposanten zullen dan aanwezig zijn om iets over hun werk te vertellen. Bezoekers zijn van harte welkom. Buiten is gelegenheid om te zitten.

Bij Beeldbrengers wordt elke acht weken een nieuwe expositie ingericht. Er zijn activiteiten zoals workshops en lezingen. Daarnaast zijn er veel leuke boeken, knutselsets, spelletjes en materialen te koop, die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.


Aanvangstijden

2 juli t/m 21 augustus 2022

Open op elke zaterdag en zondag van 10 tot 16 uur. Gesloten op zaterdag 2 juli 's morgens.

De galerie ligt in het centrum van Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Beeldbrengers
Oosterdiep westzijde 7a
7881 GK Emmer-Compascuum (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda