Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Invictus Games - De Gele Bank

21 juni t/m 15 juli 2022 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
bewaar
In het Atrium Den Haag staat een gele bank tegelijk met de expositie Samchykivka-kunst van de ambassade van Oekraïne van 21 juni t/m 15 juli 2022. Deze gele bank komt van de Invictus Games Den Haag. Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen dat plaatsvond in het Zuiderpark in mei 2022. Oekraïne was één van de 20 deelnemende landen, wat een zeer unieke gelegenheid was gezien de huidige situatie.

De bank staat symbool voor twee relatief vreemden die elkaar ontmoeten voor een zinvol gesprek over hun eigen uitdagingen en kwetsbaarheden. Een symbool dat staat voor de bereidheid om een ander mens te ontmoeten, het vermogen om je open te stellen voor elkaar, om de moed te hebben om een echt gesprek te hebben en om emoties met anderen te delen -zonder het verschil te zien in geslacht, religie, ras, achtergrond of wat dan ook.

De gele bank is de erfenis en een geschenk van de Invictus Community aan de wereld. Conny Wenting, CEO van de Invictus Games Den Haag en de oprichter van de Gele Bank en prins Harry beschermheer van de Invictus Games, bespraken het idee om de Gele Bank internationale bekendheid te geven. Binnen en buiten de Invictuscommunity, om de Invictus-spirit vast te leggen en de kracht van spreken te laten zien om je mentale gezondheid te verbeteren. Waarom we het doen? De wereld heeft mensen nodig die mensen waarderen. Als mensen elkaar respecteren, bewonderen en inspireren, gedijen we allemaal goed.


Aanvangstijden

21 juni t/m 15 juli 2022

Maandag:7:00 tot 19:00
Dinsdag:7:00 tot 19:00
Woensdag:7:00 tot 19:00
Donderdag:7:00 tot 21:30
Vrijdag:7:00 tot 19:00
Zaterdag:9:30 tot 17:00
Zondag & Feestdagen: gesloten.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Alle tentoonstellingen zijn altijd gratis toegankelijk in het Atrium Den Haag.
 

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda