Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Augmented Reality Pop-up expositie

4 t/m 30 september 2022 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
Het Binnenhof gesloten? De Kunst van het Binnenhof zet de deuren wijd open. Deze unieke Augmented Reality Pop-up kunstexpositie in het Atrium Den Haag en de bijzondere boekuitgave, laten je de markante cultuurhistorie van het Binnenhof zien. Prachtige kunstwerken en verhalen uit alle tijden in een surrealistische setting. Ontdek het vanaf 4 september t/m 30 september in het Atrium Den Haag. De rijk geïllustreerde – twee in een – boekuitgave komt gelijktijdig uit.
Een spectaculair project dat de tijdloosheid van het Binnenhof benadrukt! Wie zijn de Oude meesters uit vervlogen tijden? Veel minder bekende gezichten worden in tekst en met beeld geïntroduceerd. En welke Nieuwe helden droegen bij aan de modernisering van de schatkamers van het Binnenhof, die slechts weinigen ooit te zien kregen?

Met verzamelde werk van Oude meesters over Graaf Floris IV, Graaf Willem II, Jacoba van Beieren, Willem van Oranje, Maria Stuart I, Johan van Oldenbarnevelt, Michiel de Ruyter, Stadhouder Willem Frederik, Koning Willem II en vele anderen. En met verzameld werk van Nieuwe helden zoals Tom Claassen, Eric Claus, Anneke Copier en Claudio Varone, Sanja Medić, Jos de Putter, Tomas Rajlich, Marleen Sleeuwits, Sylvie Zijlmans, Auke de Vries en Rudi van de Wint.
De productie is in handen van Document voor een Monument. Document voor een Monument haalt allerlei inzichten en ideeën op over het verleden, de gebruikers en de toekomst van het Binnenhof – in woord, beeld en geluid.


Aanvangstijden

4 t/m 30 september 2022

Maandag:7:00 tot 19:00
Dinsdag:7:00 tot 19:00
Woensdag:7:00 tot 19:00
Donderdag:7:00 tot 21:30
Vrijdag:7:00 tot 19:00
Zaterdag:9:30 tot 17:00
Zondag & Feestdagen: gesloten.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Alle tentoonstellingen in het Atrium Den Haag zijn altijd gratis toegankelijk.
 

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Schilderkunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht