Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ocean of People The Exposition

8 t/m 28 oktober 2022 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
bewaar
Wethepeople is een jonge multidisciplinaire act uit Den Haag en Utrecht, opgericht in 2020. Projectleiders en muzikanten Nathan Arnold en Cleo Vermuyen maken samen met visual artist Natalie Andrade muziek en kunst vanuit het hart.
In het Atrium Den Haag tonen zij dit met de multidimensionale expositie Ocean of People: The Exposition van 8 t/m 28 oktober.

Wethepeople wil vanuit hun filosofische inslag taboes doorbreken en de toeschouwer blijven verwonderen. De realiteit schuurt soms, kunst verbindt. Zij geloven dat sociaal-maatschappelijke diversiteit vanuit een inclusieve grondslag aangekaart én geprezen kan worden. In deze expositie werkt Wethepeople samen met kunstenaar Niels Weerheim, fotograaf Laura Baeten, videograaf Rick Biemolt, multimedia designer Macy van Geldorp, muziekproducent KillerWhale Recordings, Statinski Mastering en verschillende dichters uit de Nederlandse Spoken Word scene.

Centraal staan de verhalen van (ex-)daklozen en (ex-)verslaafden uit Rotterdam en Den Haag, die de toeschouwer middels beeld en geluid onderdompelen in een unieke beleving. Deze ervaringen zijn te bekijken, bevoelen en te beluisteren van 8 t/m 28 oktober in het Atrium Den Haag. De expositie maakt onderdeel uit van de Museumnacht Den Haag. Daarnaast vindt er op 10 oktober een besloten Daklozendiner plaats in Theater de Vaillant en zal 15 oktober in het teken staan van de showcase van de Ocean of People EP in het Haags Hiphop Centrum.


Aanvangstijden

8 t/m 28 oktober 2022

Maandag:7:00 tot 19:00
Dinsdag:7:00 tot 19:00
Woensdag:7:00 tot 19:00
Donderdag:7:00 tot 21:30
Vrijdag:7:00 tot 19:00
Zaterdag:9:30 tot 17:00
Zondag & Feestdagen: geslot. Behalve op zaterdag 8 oktober tijdens de Museumnacht vanaf 20:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda