Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Experimentele Projectweken

15 t/m 28 augustus 2022 | Pictura Dordrecht | Dordrecht
Vijf kunstenaars krijgen de mogelijkheid om twee weken te werken in de zalen van Pictura. Elke kunstenaar heeft een eigen project en zal hiervoor nieuw werk ontwikkelen. Gedurende de projectweken is Pictura open tijdens reguliere tijden. In de zalen is werk tentoongesteld en zijn de kunstenaars aan het werk. Het proces wordt ondersteund door mentoren die met de kunstenaars in gesprek gaan, bezoekers zijn van harte uitgenodigd hieraan bij te dragen.
FIEN Brakkee: studeerde in juni ‘22 af aan de Hku, met een video en geluidsinstallatie. Ze woont in een caravan en dit werk is geïnspireerd door de grootsheid van de lucht en de weidsheid van een lege horizon. Aleksandre: (Rotterdam) has graduated from the Willem de Kooning Academy in 2021. His work is a visual protest, the translation of the research he conducts through philosophy, psychology, sociology, with the cultural anthropological methodology. In his work, he is participant and observer as much as creator. Mandy Sharabani: tekent en schildert portretten en woont in Dordrecht. In haar werk is onze kwetsbaarheid haar inspiratie. Thomas Meijerman: onderzoekt zijn positie als mens in het landschap. Het landschap wordt gevormd door levende materie en de elementen; zo ook door ons. Ingrid Adriaans: studeerde in 2020 af aan de Kunstacademie in Den Haag. Kunst is voor haar een zoektocht zonder eind- bestemming. Middels installaties, animaties, sculpturen en performances wil ze verbeelden wat in de werkelijkheid niet zichtbaar is.


Aanvangstijden

15 t/m 28 augustus 2022: 13:00 uur

Woensdag t/m zondag 13.00 - 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Pictura Dordrecht
Voorstraat 190
3311 ES Dordrecht (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda