Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie Annie van Rijs en Lineke Mooij

3 september t/m 16 oktober 2022 | Galerie Beeldbrengers | Emmer-Compascuum (Emmen)
bewaar
Van 3 september t/m 16 oktober exposeren Annie van Rijs en Lineke Mooij hun werk in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Zij laten gevarieerd werk zien. Er zijn werkstukken in textiel, zoals quilten, raamhangers, broches en tassen, naast schilderijen. Ook zijn er zilveren sieraden met stenen.

Annie van Rijs uit Dalen is zeer bedreven in het werken met textiel. Met gekleurde lapjes en allerlei quiltmateriaal maakt zij mooie wandkleden en ontwerpt zij o.a. Fantastische broches en mooie tassen. In deze expositie laat zij een groot aantal werkstukken in textiel zien en ook enkele van haar schilderijen.

Lineke Mooij uit Coevorden houdt zich al jaren met twee oude ambachten bezig: het bewerken van edelstenen en het zilversmeden. Na een mooie loopbaan als fysiotherapeut nam haar leven in 1988 een andere wending. Ze kwam toevallig in aanraking met stenen slijpen en was voorgoed verkocht. Maar aan een vitrine vol mooi geslepen stenen heb je niet zoveel en daarom ging ze lessen edelsmeden volgen, wat ze nu na al die jaren ook nog steeds met veel plezier doet.

De expositie wordt op zaterdag 3 september om 14.00 uur geopend. Bezoekers zijn van harte welkom. Buiten is er gelegenheid om te zitten.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers een nieuwe expositie ingericht met werk uit de regio. Er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te ga.


Aanvangstijden

3 september t/m 16 oktober 2022

Open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

De galerie ligt in het centrum van Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Beeldbrengers
Oosterdiep westzijde 7a
7881 GK Emmer-Compascuum (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda