Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Quilt- en Keramiek expositie

Zondag 2 oktober 2022 | Wijkgebouw De Weideblik | Hoogeveen
bewaar
Quilt en Keramiek Expositie op 30 september en 1 en 2 oktober.
Op 30 september en 1 en 2 oktober organiseren de quilt- en de keramiekgroepen van wijkvereniging De Weide een grote expositie in het wijkgebouw. De wijkvereniging gaat met haar tijd mee en heeft voor de eerste keer gekozen om de catalogus in digitale vorm uit te brengen. Een bijkomend voordeel is dat minder papierverbruik goed is voor het milieu. Bij de ingang komt een QR code te hangen waarmee toegang wordt verkregen tot de catalogus. Voor mensen die geen QR code kunnen scannen zullen een aantal leenexemplaren van de catalogus beschikbaar zijn.

De expositie zal worden geopend door Marjolein van den Oudsten, hoofdredacteur van het Quilt Nieuws, het landelijke kwartaalverenigingsblad van het Quiltersgilde. Bij de opening zal een gezamenlijk werkstuk van de quilt- en keramiek groepen worden onthuld.

In de grote zaal op de begane grond, de hal en 2 zalen op de eerste verdieping zullen ca.150 quilts te zien zijn. In elke ruimte zullen ook keramieken objecten te zien zijn. In de grote zaal zal een stand van een quilt winkel aanwezig zijn. Door de quiltgroepen zullen demonstraties hand quilten en machinaal quilten worden gegeven.

De keramiekruimte op de begane grond wordt eveneens opengesteld en daar zullen enkele demonstraties worden gegeven o.a. Raku stoken en op vrijdag en zaterdag een aantal malen een keramiek demonstratie draaien op draaischijf.


Aanvangstijden

Zondag 2 oktober 2022

30 september van 15.00 uur tot 20.00 uur
1 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur
2 oktober van 13,00 uur tot 17.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Toegangsprijs bedraagt 5,00 inclusief kopje koffie met cake.
 

Bezoekersinformatie

Wijkgebouw De Weideblik
De Ploeger 10
7908 LL Hoogeveen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda