Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Eigenheimers - Wie geeft er invulling aan

28 t/m 29 januari 2023 | Klokkezolder Kasteel van Rhoon | Rhoon (Albrandswaard)
WIE GEEFT Invulling AAN DEZE Expositie?

De Stichting Het Kasteel van Rhoon toont op 28 en 29 januari werk van diverse regionale kunstenaars onder de titel “Eigenheimers”. Voor deze expositie hebben zich diverse kunstenaars in verschillende disciplines aangemeld. Het geeft een mooi beeld van wat er in de omgeving aan kunst wordt gemaakt.

Adelien Noordzij is na de Willem de Kooning Academie als kunstenaar en docent gaan werken en schildert met olieverf op doek. Blandine van Noordt is autodidact en schildert olieverf met een palletmes op doek, vaak moderne landschappen met vrolijke felle kleuren met een punt van licht in wat donkere tinten. De Poortugaalse schilder Cock Pille noemt zich een realistische kunstschilder en maakt portretten, stillevens en landschappen. Van het doek naar keramiek is typerend voor het werk van Gerda van der Heijden die vanaf een schets prachtige beelden maakt als beeldend kunstenaar, beeldenbouwer en keramist.

Hans van den Dorpel schildert o.a. Een soort doorkijkjes van een straat en doet dat met acryl op linnen of van acryl met olie op een paneel. Henk Jacob de Bruin werkt met mixed media en verwerkt dat met een digitale print op acrylaat maar maakt ook objecten van karton en hout. Het fotowerk van Jeroen Passchier herkent zich aan diepe zwarte tonen. De techniek die wordt gebruikt is Natte plaat collodion, een fototechniek uit 1850. Joanna Cooiman uit Poortugaal schildert met acrylverf - meer info op de site.


Aanvangstijden

28 t/m 29 januari 2023: 14:00 uur

De Klokkezolder van het Kasteel van Rhoon is als expositieruimte op zaterdag en zondag open van 14:00 - 17:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Klokkezolder Kasteel van Rhoon
Dorpsdijk 63
3161 KD Rhoon (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda