Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

EXPO Surroundings

1 februari t/m 5 april 2023 | 't Weetpunt | Zwijndrecht
Vandaag de dag wordt heel wat af gefotografeerd met mobiele telefoons. Veel wordt dan ook nog gedeeld via Sociale Media. Dikwijls staat de maker centraal (met selfies, in een vlog of Insta Reels). De (leef) omgeving wordt nogal eens vergeten. Juist de omgeving - en de kijk er op - speelt de hoofdrol in de Expo Surroundings.

Welke natuur kom je dagelijks tegen, op weg naar school, wat zie je uit je slaapkamerraam en welke verrassingen zie je als je buiten wandelt of fietst, bij zonsopkomst, bij bepaalde weersomstandigheden of bij wisseling van de seizoenen?

De afgelopen maanden zijn de leerlingen uit de 1ste klas van de gymnasium afdeling van het Develstein College (klas DG11) aan de slag gegaan met een fotografie opdracht. Tijdens Beeldende Vorming kregen ze de opdracht van hun docent Shana Broer om een fotoserie te maken van ‘de natuur’. De lln. Gingen er daarna zelfstandig mee aan het werk.
Het Munnikepark, met daarin ’t Weetpunt, bleek met de grote diversiteit aan planten, bomen en waterpartijen bij uitstek een geschikte locatie om fraaie foto’s te maken. Sommige leerlingen zochten het dichter bij huis en kozen bijv. Het zicht vanuit hun slaapkamer voor het maken van een persoonlijke fotoserie.


Aanvangstijden

1 februari t/m 5 april 2023: 00:00 uur

woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 - 16.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

't Weetpunt
Develpad 169
3335 AR Zwijndrecht (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda