Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Movies that Matter Expositie House of Activist

10 maart t/m 3 april 2023 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
bewaar
Het Movies that Matter Festival vindt weer plaats in Den Haag met sattelietlocaties door het hele land, zoals in het Atrium Den Haag. Van 10 t/m 24 maart en van 27 maart t/m 3 april is de Expositie House of Activist te zien. Ontmoet in deze expositie de activisten, maak kennis met de films, wordt geïnspireerd en laat je boodschap aan hen achter in de expositie die tot stand is gekomen in samenwerking met De Designpolitie en Atrium City Hall.

Movies that Matter Festival
Negen dagen lang van 24 maart t/m 1 april zijn urgente, ontroerende en inspirerende films te zien gevolgd door nagesprekken met filmmakers, experts en activisten in het Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui en Pathé Buitenhof. In het hoofdprogramma Activist zie je acht pakkende documentaires over activisten en hun werk vanuit de hele wereld. Dit programma op het Movies that Matter Festival staat volledig in het teken van (films over) mensenrechtenverdedigers. De activisten zijn te gast op het festival voor Q&A’s en ontmoetingen met het publiek. Daarnaast wordt voor elk van hen een persoonlijk impact- en netwerkprogramma georganiseerd met afspraken met voor hen relevante NGO’s, media en organisaties in Nederland. Dit programma komt tot stand met financiële ondersteuning van o.a. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nationale Postcode Loterij.


Aanvangstijden

10 maart t/m 3 april 2023

Op zaterdag 25 maart 2023 is de expositie niet te zien.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda